NPRM Groep

NPRM groep bestaat op dit moment uit zeven onderdelen die een gezonde basis vormen voor ‘diergezondheid en dierenwelzijn’

Company summary

In Nederland zijn er ruim 2,9 miljoen katten, 1,5 miljoen honden en ruim twee miljoen konijnen, knaagdieren en reptielen. Daarnaast gaat de sector uit van 450.000 geregistreerde paarden, waarschijnlijk zijn het er wel meer dan 800.000. Verder zijn er enkele tienduizenden ezels en andere hoefdieren. Daarmee hebben meer dan vier miljoen huishoudens één of meer dieren waarmee ze een band hebben, die een naam hebben en waar aandachtig voor gezorgd wordt.

In de markt van dierverzorging in Nederland gaat circa 2 miljard euro om, waarvan circa 1 miljard in dierbenodigdheden en voeding en circa 0,5 miljard via de ruim 1200 dierenartspraktijken die Nederland rijk is. De jaarlijkse onderhoudskosten van een hond of kat liggen boven de 500 euro, en ook voor een knaagdier of vogel kunnen deze kosten honderden euro’s per jaar bedragen.

Veel lokale dienstverleners zijn vanuit passie voor de dieren begonnen en samenwerkingsverbanden hebben een kleinschalig karakter. Er is zeker media-aandacht voor dierverzorging, maar verspreid over diverse producenten. Er zijn diverse brancheverenigingen die in meer of mindere mate samenwerken. Er is een beperkt aantal grotere internationale spelers op het gebied van farmacie en voeding.

In deze markt wil NPRM groep een onderscheidende rol gaan spelen en een veelheid van diensten bij elkaar brengen. Met een duidelijke filosofie en een helder businessplan zijn de spelers achter NPRM vorig jaar begonnen met het bijeenbrengen van activiteiten en met een lean marktbenadering, waarbij nieuwe plannen direct kleinschalig getoetst worden om ze vervolgens uit te bouwen.

NPRM blijft gericht op groei door- middel van verdere uitbouw huidige activiteiten en strategische overna- mes. Op moment van schrijven lopen er meerdere gesprekken voor verdere overnames en groei allen binnen ‘diergezondheid en dierenwelzijn’.

Leadership

Company structure

Trading on nxchange at
€5.00
+0.00 (+0.00%)
2021-09-15 17:16:33

Followers

43

Employees

7

Annual Sales

€ 1M

Cashflow positive

No

General

Company Name

NPRM

Address

Oud Eemnesserweg
3755MR , Eemnes , NL

Website

nprmgroep.nl

Press Release
Aug 11 2021
De behoefte van de overheid om fraude en witwaspraktijken te bestrijden kan NPRM de wind in de zeilen geven.
Press Release
Jul 7 2021
UPDATE: Positieve ontwikkelingen bij NPRM groep NV
Press Release
Jun 30 2021
Persbericht: Bestuurswissel bij NPRM NV
NPRM was followed by Marijn Vlaming
August 28 2021 16:20
NPRM posted an important announcement
August 11 2021 09:25

De behoefte van de overheid om fraude en witwaspraktijken te bestrijden kan NPRM de wind in de zeilen geven.


Eemnes, 11 augustus 2021


Er wordt in Nederland flink gefraudeerd bij de handel in spring- en dressuurpaarden. De Belastingdienst is daardoor tientallen miljoenen aan belasting misgelopen, meldt het AD op zaterdag 7 augustus j.l.

Nederlanders domineren de internationale handel i

Press

Documents

Annual reports