Share Council

Impact Investing

Mede-eigenaarschap delen met één druk op de knop

Company summary

Share Council maakt het voor ondernemers mogelijk om met één druk op de knop mede-eigenaarschap van het bedrijf te delen met medewerkers, klanten, leveranciers, investeerders en andere stakeholders. Samen bouwen aan het fundament van jouw bedrijf, dat is wat we bij Share Council voor je regelen.

Met Share Council hebben we één belangrijke droom:

“Iedere Europeaan mede-eigenaar maken van het bedrijf waar hij of zij voor werkt, klant van is, leverancier aan is of in heeft geïnvesteerd.”

Hiermee helpen we stabielere bedrijven creëren, productiviteit verhogen/ verzuim verlagen en meer betrokkenheid realiseren. Door gemakkelijker eco-systemen te bouwen en eenvoudiger financiering beschikbaar te stellen. Dit draagt direct bij aan onze sociale focus op een eerlijkere kapitaalverdeling in onze samenleving. Deze wordt bereikt door passief inkomen (rendement op Certificaten) door mede-eigenaarschap beter te verdelen.

We doen dit door het voor MKB'ers mogelijk te maken om met één druk op de knop iedereen mede-eigenaar te maken van hun bedrijf. We verwijderen alle (juridische) barrières voor mede-eigenaarschap door mede-eigenaarschap super eenvoudig in te regelen en digitaal beschikbaar te stellen maken.

In de afgelopen drie jaar is Share Council uitgegroeid tot dé expert in Nederland op het gebied van participatie en eigenaarschap. Het is onze drive om bedrijven te helpen versnellen. Innovatie mogelijk te maken, nieuwe investeringen op te halen en de juiste mensen aan je bedrijf te binden. Dit is op dit moment voor elke ondernemer interessant.

Help ons mee, samen maken we de financiële wereld weer wat stabieler, robuuster en eerlijker verdeeld.

Testimonials

Met The Share Council kunnen we onze groeiambitie als succesvol MKB bedrijf delen met onze medewerkers. Het bevordert door liquiditeit te verhogen, mensen te binden aan de organisatie en aan gezamenlijke doelstellingen te werken.

Frank Blom
Kubion

The Share Council staat aan de basis van het succes van Forest Living. Ze is onze partner om ons bedrijf met founders, medewerkers, klanten en leveranciers te laten groeien door middel van participatie.

Boy Rolloos
Managing Partner bij Forest Living

‘Vanuit Solar Clarity zijn we onderdeel van die 3,5% van de bedrijven die medewerkers laat participeren in de organisatie. We hebben onze STAK via de software van TSC beschikbaar gesteld zodat iedereen mede eigenaar maar ook medeverantwoordelijk is voor het bedrijf.”

Peter Desmet
CEO en Founder bij Solar Clarity

“We hebben ons team verdubbeld doordat we onze medewerkers in digitale aandelen konden betalen in plaats van loon. Onze community hebben we kunnen versterken door onze CommonEasy token. En nee, we hebben geen Excel sheet meer nodig.”

Jip de Ridder
CEO Common Easy

Company structure

Trading on nxchange at
€0.20
+0.00 (+0.00%)
2022-08-02 12:45:18

Followers

68

Cashflow positive

No

General

Company Name

Share Holding B.V.

Address

Kuipersstraat 35
1074EE , Amsterdam , NL

Website

sharecouncil.co

Publication of Annual Report
Apr 29 2022
Aankondiging publicatie van jaarverslag
Corporate action
Feb 3 2022
General Meeting of Ambassadors (Shareholders) Wednesday 23 February from 15:30 to 17:00
Publication of Interim Report
Sep 10 2021
Aankondiging AvA 29 sep. en publicatie halfjaarrappart
Share Holding B.V. was followed by Rick van der Plas
July 13 2022 20:32
Share Holding B.V. was followed by Montello Chazz Heldring
June 21 2022 14:19

Press

Previous funding

€50,000.00 friends
Raise source: convertible_note, January 2017

Partners

Annual reports