Primary issue

The Share Council maakt het delen van mede-eigenaarschap voor iedere onderneming super eenvoudig.

Opening date: Dec 22 2020         Closing date: Feb 15 2021         Target: €375,000.00


Enroll now

Company summary

The Share Council maakt het voor ondernemers mogelijk om met één druk op de knop mede-eigenaarschap van het bedrijf te delen met medewerkers, klanten, leveranciers, investeerders en andere stakeholders. Samen bouwen aan het fundament van jouw bedrijf, dat is wat we bij The Share Council voor je regelen.

Met The Share Council hebben we één belangrijke droom:

“Iedere Europeaan mede-eigenaar maken van het bedrijf waar hij of zij voor werkt, klant van is, leverancier aan is of in heeft geïnvesteerd.”

Hiermee helpen we stabielere bedrijven creëren, productiviteit verhogen/ verzuim verlagen en meer betrokkenheid realiseren. Door gemakkelijker eco-systemen te bouwen en eenvoudiger financiering beschikbaar te stellen. Dit draagt direct bij aan onze sociale focus op een eerlijkere kapitaalverdeling in onze samenleving. Deze wordt bereikt door passief inkomen (rendement op Certificaten) door mede-eigenaarschap beter te verdelen.

We doen dit door het voor MKB'ers mogelijk te maken om met één druk op de knop iedereen mede-eigenaar te maken van hun bedrijf. We verwijderen alle (juridische) barrières voor mede-eigenaarschap door mede-eigenaarschap super eenvoudig in te regelen en digitaal beschikbaar te stellen maken.

In de afgelopen drie jaar is The Share Council uitgegroeid tot dé expert in Nederland op het gebied van participatie en eigenaarschap. Het is onze drive om bedrijven te helpen versnellen. Innovatie mogelijk te maken, nieuwe investeringen op te halen en de juiste mensen aan je bedrijf te binden. Dit is op dit moment voor elke ondernemer interessant.

Help ons mee, samen maken we de financiële wereld weer wat stabieler, robuuster en eerlijker verdeeld.

Media

Leadership

Testimonials

Met The Share Council kunnen we onze groeiambitie als succesvol MKB bedrijf delen met onze medewerkers. Het bevordert door liquiditeit te verhogen, mensen te binden aan de organisatie en aan gezamenlijke doelstellingen te werken.

Frank Blom
Kubion

The Share Council staat aan de basis van het succes van Forest Living. Ze is onze partner om ons bedrijf met founders, medewerkers, klanten en leveranciers te laten groeien door middel van participatie.

Boy Rolloos
Managing Partner bij Forest Living

‘Vanuit Solar Clarity zijn we onderdeel van die 3,5% van de bedrijven die medewerkers laat participeren in de organisatie. We hebben onze STAK via de software van TSC beschikbaar gesteld zodat iedereen mede eigenaar maar ook medeverantwoordelijk is voor het bedrijf.”

Peter Desmet
CEO en Founder bij Solar Clarity

“We hebben ons team verdubbeld doordat we onze medewerkers in digitale aandelen konden betalen in plaats van loon. Onze community hebben we kunnen versterken door onze CommonEasy token. En nee, we hebben geen Excel sheet meer nodig.”

Jip de Ridder
CEO Common Easy

Company structure