myomy

Investeer nu in MYOMY DO GOODS. De Obligatie is Verhandelbaar; Te Ontvangen Rente 7,25% en Maandelijkse Aflossing. 

Followers
17
Employees
9
Annual Sales
€ 1,652,610
Cashflow positive
Yes

Primary issue

Draag bij aan de groeiplannen van MYOMY als circulair modemerk. Een echte koploper in duurzaamheid met iconisch design als uitgangspunt.

Opening date: Mar 27 2019 Closing date: May 1 2019

Raised
Target

Company summary

MYOMY DO GOODS -handelsnaam van Goodforall bv- is koploper in de duurzame mode met haar luxe, handgemaakte designertassen en riemen, bekend van oa MY PAPER BAG. Het merk is online verkrijgbaar en in meer dan 280 winkels in binnen- en buitenland.

De kwaliteit en het iconische design in combinatie met het duurzame en sociale karakter vormen de belangrijkste koopmotivatie. Daarnaast heeft het bedrijf een sterk commercieel directieteam met ruime ervaring in mode, design en duurzaamheid.

In 2018 heeft MYOMY flink geïnvesteerd in de verdubbeling van de productiecapaciteit om de groeiplannen te kunnen realiseren. Onder intensieve belegleiding en opleiding door MYOMY is de extra, fairtrade productie unit in Bangladesh opgestart waar inmiddels 35 mensen zijn opgeleid.

De investering van de obligatie wordt ingezet om de internationale (online) groeiplannen als circulair modemerk te realiseren. Voor alle informatie verwijzen wij u naar het informatie memorandum.

Media

Leadership

Testimonials

In de mode industrie valt nog veel te verduurzamen. MYOMY is fairtrade gegarandeerd; een geweldige stap met oa een eerlijke betaling voor iedereen. Wij werken dagelijks samen met ondernemers en bedrijven aan de circulaire economie en en MYOMY is hierin een echte koploper. Met hele mooie tassen!

Maria van der Heijden
Directeur MVO Nederland

MYOMY is al jaren een belangrijk merk in bijna alle 30 winkels van van Os Tassen en Koffers. Wij werken nauw en plezierig samen. Daarbij vinden wij het belangrijk om met de verkoop van MYOMY haar missie voor een betere wereld te ondersteunen!

Hein van Os
Directeur van Os Tassen en Koffers

Mijn 3 dochters van rond de 20 zijn al jaren verknocht aan hun MY PAPER BAG's. En ik twijfel maar door: wordt het een MY PAPER BAG Work-it of wordt het een MYOMY BOXY Bag handbag? Met mijn MY PAPER BAG Baggy ben ik iig al jaren blij. De tassen worden steeds mooier, zijn sterk en super praktisch.

Willemijn Nieuwenhuis
Klant/consument

Wij zijn erg blij met de verschillende tassen van MYOMY. Deze worden elke dag gebruikt! Ik gebruik zelf de laptop tas. Wij vinden het erg goed hoe MYOMY deze tassen laat produceren op een zo eerlijk mogelijk manier voor de omgeving en de werknemers, zonder schade to te brengen!

MYOMY do goods
Klant

Company structure