myomy

MYOMY DO GOODS (Goodforall BV) is koploper in de duurzame mode met luxe, handgemaakte designertassen voor mannen en vrouwen.  

Trading on nxchange at
€96.00
+0.00 (+0.00%)
2020-02-21 16:56:19
Followers
36
Employees
9
Annual Sales
€ 1,652,610
Cashflow positive
Yes

Company summary

MYOMY is online verkrijgbaar in meer dan 280 winkels in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, zoals Bijenkorf, Breuninger en Zalando. De strategie is om dichter op de consument te acteren en onlineverkoop te vergroten. De obligatie wordt ingezet om de internationale (online) groeiplannen als circulair modemerk te realiseren, omzet in 2023 > € 5 miljoen.

De kwaliteit en het design in combinatie met het duurzame en sociale karakter zijn de koopmotivaties en is het onderscheidend vermogen. Het bedrijf heeft een sterk commercieel directieteam met ruime ervaring in mode, design en duurzaamheid.

In 2018 heeft MYOMY geïnvesteerd in de verdubbeling van de productiecapaciteit om de groeiplannen te kunnen realiseren. Onder belegleiding met MVO Nederland is de extra, fairtrade productie unit in Bangladesh opgestart waar inmiddels 35 mensen zijn opgeleid.

Media

Leadership

Testimonials

Wij zijn erg blij met de verschillende tassen van MYOMY. Deze worden elke dag gebruikt! Ik gebruik zelf de laptop tas. Wij vinden het erg goed hoe MYOMY deze tassen laat produceren op een zo eerlijk mogelijk manier voor de omgeving en de werknemers, zonder schade toe te brengen!

MYOMY do goods
Klant

In de mode industrie valt nog veel te verduurzamen. MYOMY is fairtrade gegarandeerd; een geweldige stap met oa een eerlijke betaling voor iedereen. Wij werken dagelijks samen met ondernemers en bedrijven aan de circulaire economie en en MYOMY is hierin een echte koploper. Met hele mooie tassen!

Maria van der Heijden
Directeur MVO Nederland

MYOMY is al jaren een belangrijk merk in bijna alle 30 winkels van van Os Tassen en Koffers. Wij werken nauw en plezierig samen. Daarbij vinden wij het belangrijk om met de verkoop van MYOMY haar missie voor een betere wereld te ondersteunen!

Hein van Os
Directeur van Os Tassen en Koffers

Mijn 3 dochters van rond de 20 zijn al jaren verknocht aan hun MY PAPER BAG's. En ik twijfel maar door: wordt het een MY PAPER BAG Work-it of wordt het een MYOMY BOXY Bag handbag? Met mijn MY PAPER BAG Baggy ben ik iig al jaren blij. De tassen worden steeds mooier, zijn sterk en super praktisch.

Willemijn Nieuwenhuis
Klant/consument

Company structure

General

Company Goodforall BV
Address Kloosterstraat
1411 RS, Naarden, NL
Website myomydogoods.com
Press Release
Mar 23 2020
Mededeling van Stichting Obligatiehoudersbelangen aan de obligatiehouders van Goodforall B.V. (MYOMY)
Goodforall BV posted an important announcement
March 23 2020 16:38

Mededeling van Stichting Obligatiehoudersbelangen aan de obligatiehouders van Goodforall B.V. (MYOMY)

Datum: 23 maart 2020

Onderwerp: opschorten van aflossingsbetalingen

Vorig jaar heeft Goodforall B.V. (“uitgevende instelling”) obligaties uitgegeven via Rabo & Crowd. Deze obligaties zijn genoteerd aan en worden verhandeld via Nxchange.

De directie van de uitgevende instelling he

Marja Baas asked a question about Goodforall BV
March 20 2020 16:51

MYoMY en het Corona virus
Beste investeerders,

We beleven met elkaar een bijzondere periode gedurende deze Corona virus pandemie. Graag brengen wij u op de hoogte van hoe het gaat bij MYoMY. Uiteraard maken wij ons zorgen over de gezondheid van ons allemaal en over onze economie.

Om maar met de deur in huis te vallen: bij 90% van onze klanten is de omzet tot bijna nul gereduceerd omdat de meeste winkels hun deuren gesloten hebben voor deze periode. Online wordt er hier en daar nog verkocht maar mondjesmaat. Wij zijn dan ook ongelofelijk dankbaar met de regelingen die de bank en overheid ons biedt. Uiteraard maken wij ons ernstig zorgen over ons dierbare project in Bangladesh, waar wij met elkaar -u niet in de laatste plaats!- al 45 mensen vanuit de armoede aan een opleiding en een baan hebben mogen helpen. Daar zijn wij trots op maar dat willen we wel graag zo houden. We doen dus wat we kunnen om elkaar blijvend te ondersteunen, ook al verwachten wij dat er dit jaar een omzetgat voor onze klanten en voor ons van minimaal 2 maanden zal vallen (!).

Gelukkig is iedereen daar nog gezond maar de zorgen van Taslima (de oprichter van de werkplaats) zijn vooral dat de overheid niet goed informeert dus niemand weet hoe het er echt voorstaat waardoor de angst groot is. Echter alle voorzorgsmaatregelen worden genomen en de werkplaats is ruim opgezet waardoor de mensen daar zelfs een veiligere plek hebben dan thuis, waar de meeste mensen bijzonder krap behuisd zijn en ook iedereen in de straten letterlijk in elkaars adem loopt. Die 1,5 meter afstand is er dus ver te zoeken.

Echter, de sfeer bij MYoMY is goed en wij werken allemaal vanuit huis. Ieder ochtend hebben we een virtuele dagopening en in de avond een dagsluiting zodat we met elkaar verbonden blijven en snel kunnen acteren.

Ook brengt deze tijd ons tot inzichten: zo als het nu gaat kan het niet langer. We zullen bewuster met elkaar om moeten gaan en bewuster consumeren. Zo goed mogelijk voor onze planeet zorgen en niet onnodig half fabrikaten heen een weer laten transporteren voor een dubbeltje minder….

We mogen trots zijn op onze geweldige zorgmedewerkers, mensen van de politie, brandweer en anderen die het noodzakelijk openbare leven toch zo goed mogelijk door laten lopen. En… als we straks weer bij elkaar mogen zijn zullen wij de gezelligheid en betrokkenheid van onze collega’s op kantoor weer de te meer waarderen.
Wij wensen u een goede gezondheid en zorg voor elkaar toe.

Een hartelijke groet namens het team van MYoMY

Marja Baas, oprichter en directeur

Press

Partners

Documents

Annual reports