dappre

Investeer in Dappre. Investeer in je privacy en verdien aan je data 

Followers
10
Employees
7
Annual Sales
€ 450,000
Cashflow positive
No

Primary issue

Investeer in Dappre. Investeer in je privacy en verdien aan je data.

Opening date: Nov 28 2019 Closing date: Jan 15 2020

Subscribed
Target

Company summary

Dappre B.V. heeft een app met een achterliggend netwerk van services ontwikkeld waarmee mensen klant- en cadeaukaarten altijd bij de hand hebben. Dappre biedt mensen gemak en voordeel, controle over persoonlijke data en biedt hen binnenkort zelfs de kans om geld te verdienen aan het delen van een anoniem profiel, voorkeuren en wensen met deelnemende organisaties.

Dappre geeft organisaties de kans op nieuwe en loyale klanten tegen lagere kosten. Met Dappre kunnen organisaties 1-op-1 in contact komen consumenten, met hun toestemming.

Dappre B.V. combineert ‘social impact’ met een gezond verdienmodel. Dappre heeft sinds de oprichting in augustus 2018 al een flinke groei doorgemaakt, mede door de strategische samenwerking met launching partner VVV Nederland. Aangesloten retailers helpen Dappre versneld te groeien door hun klanten naar Dappre te verwijzen. Daarmee maken ze Dappre voor zichzelf waardevol als communicatiekanaal met hun klanten: #findusondappre.

Media

Leadership

Testimonials

Door je VVV Cadeaukaart toe te voegen aan de Dappre app heb je direct het actuele saldo beschikbaar, ontdek je in welke winkels en/of webwinkels je terecht kunt en vind je leuke of voordelige bestedingstips... Dit is echt uniek.

Erwin de Zeeuw
Directeur Giftcards VVV Nederland in De Ondernemer, 28-08-2019

Ik geloof dat klanten hun gegevens niet afstaan, maar er alleen tijdelijk toegang toe geven. Retailers lijden aan verzamelwoede als het gaat om data. Klanten moeten die data eigenlijk zelf ownen en soms uitlenen voor geld.

Ronald van Zetten
mede-merkeigenaar V&D, voormalig topman Hema in https://twinklemagazine.nl/2019/06/ronald-van-zetten-over-data/index.xml

Company structure

General

Company Dappre BV
Address Zuidplein 36
1077 XV, Amsterdam, NL
Website dappre.com
Dappre BV was followed by Friso Vrolijken
December 5 2019 09:35
DappreMaarten Louman asked a question about Dappre BV
December 3 2019 14:33

Beste Wijnand,

Hartelijk dank voor deze vraag!

Dappre bestaat uit een ‘netwerk van services’ waar de Android en iOS apps onderdeel van uitmaken. Dappre is een volledig nieuw communicatiekanaal waarbij 1 op 1 communicatie tussen consumenten en organisaties mogelijk is, zonder dat daar persoonsgegevens voor nodig zijn. De consument blijft anoniem, maar is via de app toch te bereiken met relevante informatie en aanbiedingen op basis van anonieme profieldata. De consument heeft zelf toestemming gegeven voor dit contact. Daarbij zijn de kaarten in de Dappre app te zien als de verbinder/connector tussen consument en organisatie. Met deze insteek onderscheidt Dappre zich van andere communicatiekanalen waar ofwel persoonsgegevens moeten worden opgegeven ofwel de consument wordt bedolven onder ongevraagde en irrelevante aanbiedingen.

De waarde van de gehele Dappre propositie is gebaseerd op de DCF methodiek en is tevens gevalideerd door een externe partij met expertise. Meer informatie is te vinden in het IM.

De informals die via converteerbare leningen de start van Dappre mogelijk hebben gemaakt zullen hun lening converteren. Dus Dappre start dan schuldenvrij.

Indien u interesse heeft dan maken we graag kennis en lichten we u onze uitgebreide businesscase toe in een persoonlijk gesprek.

Press

Partners

Documents

Annual reports