Johan Fluit

CTO

Board

Zwolle

www.forest-living.com

Voor elke situatie heb ik van nature wel een gevatte opmerking en weet ik de sfeer te bepalen. Mijn morele kompas in combinatie met mijn emotionele intelligentie (EQ) zorgt ervoor dat ik snel met iemand op persoonlijk/vertrouwelijk niveau kan communiceren waardoor ik mijzelf als ‘mensen mens’ zie. Verder ben ik altijd enthousiast bij alles dat ik onderneem en voeg ik daar standaard een forse hoeve...

Board
Sports Music +7

Experience

Managing Partner / CTO

Forest Living B.V.
01/2017 - 11/2021
(4 years, 10 months)
Forest Living bouwt aan de toekomst van morgen en is opgericht om de wereld energie en CO2-neutraal te maken door middel van wonen. Wij hebben een modulair bouwsysteem ontwikkeld op basis van een constructief isolerend bouwelement waarmee wij binnen één week woningen kunnen bouwen tot vier bouwlagen hoog. Onze woningen zijn circulair, standaard energieneutraal (energie positief in 2021) en reduceren de CO2-uitstoot ten opzichte van een stenen/betonnen huis.

Directeur/Eigenaar

JF Bouw
06/2015 - 12/2020
(5 years, 5 months)
JF Bouw - Vernieuwend ondernemen in de bouw. Een kleinschalig aannemersbedrijf dat op een morele en vakkundige wijze bouwprojecten realiseerde samen met een kundig netwerk van partners voor haar opdrachtgevers.

My Company affiliations