Hieroo

Hieroo is dé lokale en jonge consultant. Onze talenten doen opdrachten in alle sectoren. Ieder jaar werken we aan een sociale innovatie. 

Followers
4
Employees
25
Annual Sales
€ 1,046,000
Cashflow positive
Yes

Primary issue

Investeer met Hieroo in Rotterdams (HBO en WO) talent dat Rotterdam mooier maakt. Rotterdams talent dat werkt aan de stad van morgen.

Opening date: Nov 8 2019 Closing date: Jan 31 2020

Subscribed
Target

Company summary

Hieroo Rotterdam werkt met Rotterdams Talent aan een beter Rotterdam van morgen. De Rotterdamse Talenten zijn oprechte, betrokken, vrije en vernieuwende doeners. Zij doen projecten en consultancy-opdrachten voor organisaties in alle sectoren in Rotterdam. Na het 2-jarige traineeship en een gedegen opleiding van SIOO stromen de Talenten door als leidinggevende, consultant of (sociaal) ondernemer. Hieroo bouwt een community op in de stad met startend hoogopgeleid talent van alle organisaties in de stad. Een deel van de winst en tijd van Hieroo wordt aangewend voor het realiseren van sociale innovaties in Rotterdam. Hieroo is naast Rotterdam ook actief in Amsterdam en Twente. Het is de ambitie aanwezig te zijn in alle steden met een HBO en/of Universiteit. Hieroo is onderdeel van SeederDeBoer, een leidend adviesbureau in organisatietransformaties.

Media

Leadership

Testimonials

Behoud van talent voor een stad en samen met deze Talenten werken aan een beter Rotterdam van morgen, dat is waar Hieroo voor staat.

Jurgen Schut
Oprichter en directeur Hieroo B.V.

Carlijn helpt ons met een frisse blik naar de (facilitaire) processen te kijken. Met haar daadkracht en haar vermogen snel contacten te leggen en zich te verdiepen in de materie is zij in staat gebleken in enkele weken al deelproducten op te leveren die voor ons van grote waarde zijn.

Leonie de Vos
Teammanager Services Laurens

Company structure

General

Company Hieroo BV
Address De Ruijterkade 124
1011 AB, Amsterdam, NL
Website hieroo.nl
Hieroo BV was followed by Rinus van Weert
January 9 2020 14:05
HierooJurgen Schut wrote a post about Hieroo BV
December 18 2019 11:24

Wij verlengen de crowdfinance campagne van Hieroo Rotterdam tot en met 31 januari 2020.

Waarom? We geven graag meer investeerders de kans om te investeren in een beter Rotterdam van morgen. Ook verhogen we het rentepercentage van 4,5% naar 5,5%. Ons doel is om minimaal € 100.000 te halen.

Een warme kerstgroet vanuit Rotterdam

Press

Partners

Documents

Annual reports