Primary issue

Investeer in de online "achteraf betaalmogelijkheid voor webwinkeliers" van Billink. Help Billink om te groeien en de online retailer en de consument beter van dienst te zijn!

Opening date: Dec 2 2018 Closing date: Jan 8 2019

Raised
Target

Company summary

Billink is een pionier op het gebied van “achteraf betalen” voor (klanten van) webwinkeliers. Billink is innovatief en heeft veel kennis van ruim 11,6 miljoen Nederlandse consumenten en bedrijven opgebouwd. Billink heeft daarmee een succesvolle achteraf-betaaloplossing ontwikkeld. Veilig, betrouwbaar, snel en ... Nederlands! Voor webwinkels betekent Billink een hogere conversiegraad van klanten die zich online oriënteren naar klanten die kopen. Voor klanten van de webwinkels betekent Billink een mogelijkheid om diverse redenen pas later te hoeven betalen (bijv. onbekendheid webshop, verschillende maten kleding/schoenen besteld, etc.)

8 jaar geleden is Niels de Peuter samen met zijn compagnon Laurens Withagen begonnen met het ontwikkelen van Billink. Via dit onlinesysteem kunnen webshopwinkeliers hun klanten aanbieden om pas na levering van een product de factuur te betalen.

Kern van het bedrijf is het aanbieden van een achteraf-betaalmogelijkheid. Billink onderscheidt zich door flexibiliteit, inhouse IT expertise, debiteurenbeheer en incasso. Inmiddels wordt Billink gebruikt door 1.500 webwinkels. Billink handelt ca 750.000 transacties op jaarbasis af, met een gemiddeld bedrag van € 65,-. Billink groeit ieder jaar vanwege de groei in het aantal klanten, de populariteit van achteraf betalen én de groei van online aankopen in het algemeen.

Media

Leadership

Company structure

General

Company Billink Holding B.V.
Address Jan Leentvaarlaan 61
3065DC, Rotterdam, NL
Website billink.nl
Billink Holding B.V. was followed by Marion van Wanrooij
December 5 2018 15:51
Billink Holding B.V. was followed by Rudmer Hoekstra
December 4 2018 17:27

Key partners & customers

Investor memorandum