dappre

Ask the community

You need to have an account and be logged in to ask questions.

Category filter

Recent followers

Ab Kuiper
January 10 2020 12:32
Friso Vrolijken
December 5 2019 09:35
Wijnand Broer
December 3 2019 01:18

Dappre Activity feed

DappreMaarten Louman asked a question about Dappre BV
December 3 2019 14:33

Category: Other

Beste Wijnand,

Hartelijk dank voor deze vraag!

Dappre bestaat uit een ‘netwerk van services’ waar de Android en iOS apps onderdeel van uitmaken. Dappre is een volledig nieuw communicatiekanaal waarbij 1 op 1 communicatie tussen consumenten en organisaties mogelijk is, zonder dat daar persoonsgegevens voor nodig zijn. De consument blijft anoniem, maar is via de app toch te bereiken met relevante informatie en aanbiedingen op basis van anonieme profieldata. De consument heeft zelf toestemming gegeven voor dit contact. Daarbij zijn de kaarten in de Dappre app te zien als de verbinder/connector tussen consument en organisatie. Met deze insteek onderscheidt Dappre zich van andere communicatiekanalen waar ofwel persoonsgegevens moeten worden opgegeven ofwel de consument wordt bedolven onder ongevraagde en irrelevante aanbiedingen.

De waarde van de gehele Dappre propositie is gebaseerd op de DCF methodiek en is tevens gevalideerd door een externe partij met expertise. Meer informatie is te vinden in het IM.

De informals die via converteerbare leningen de start van Dappre mogelijk hebben gemaakt zullen hun lening converteren. Dus Dappre start dan schuldenvrij.

Indien u interesse heeft dan maken we graag kennis en lichten we u onze uitgebreide businesscase toe in een persoonlijk gesprek.

DappreMaarten Louman asked a question about Dappre BV
December 2 2019 15:49

Category: Other

Dappre is live!
Donderdag 28 november is Dappre gelanceerd op Nxchange. We hebben met de mensen van Nxchange hard gewerkt aan een transparant en aantrekkelijk aanbod. We nodigen de Nxchange community van harte uit om Dappre zelf uit te proberen. Geen account nodig! Dappre is een oplossing die veel meer is dan alleen een handige klanten- en cadeaukaarten app!

De missie van Dappre maken we met z’n allen waar: "digitale zelfbeschikking voor iedereen" Laat zien dat ook jij het belangrijk vindt dat je zelf moet kunnen beslissen wat er met je data gebeurt en welke organisatie wat van je mag weten. Met slechts 3.000 mensen die de minimale € 450 inleggen hebben we ons doel al bereikt. Om de ontwikkeling van Dappre te financieren zoeken we 1,5 miljoen euro. Investeer in je privacy. Investeer in Dappre!

[English]
Dappre is live!
Thursday November 28th Dappre was launched on Nxchange. We have worked hard with the people of Nxchange to create a transparent and attractive offer. We invite the Nxchange community to try Dappre for themselves. No account needed! Dappre is a solution that is much more than just a handy customer and gift card app!

We all live up to Dappre's mission: "digital self-determination for everyone". Show that you too think it's important to be able to decide for yourself what happens to your data and which organisation has the right to know what about you. With only 3,000 people contributing the minimum of € 450, we have already achieved our goal. To finance the development of Dappre we are looking for 1.5 million euros. Invest in your privacy. Invest in Dappre!
Bastiaan Uppelschoten wrote a post about Zonnepark Budel BV
August 28 2019 22:55

Category: Other

Worden er wel eens rondleidingen gegeven op het park?

Peter Allen wrote a post about Zonnepark Budel BV
July 11 2019 14:26

Category: Other

De zomer is goed en wel begonnen maar allereerst willen we jullie bedanken voor het investeren in het zonnepark. Het is mooi om jullie vertrouwen en de wil om te investeren in hernieuwbare energie te zien.

https://solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie/i18729/96-nederlanders-investeren-250-000-euro-in-zonnepark-budel

2019 heeft tot nu toe al veel zon gezien, alleen al in de maand juni heeft het zonnepark voldoende elektriciteit opgewekt die gelijk staat aan de behoefte van 25.000 huizen, of ongeveer dezelfde hoeveelheid elektriciteit die een elektrische auto gebruikt om 870 keer de wereld rond te rijden. Het opwekken van deze elektriciteit met behulp van zonne-energie heeft ongeveer 3,6 miljoen kg CO2 bespaard.

Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan het zonnepark en een zomer met veel zon toegewenst!

Niels Korthals Altes wrote a post about Fastned BV
June 25 2019 22:55

Category: Other

Beste Kees, we beantwoorden alle vragen maar door de veelheid kan het helaas wat langer duren. Onze excuses daarvoor

kees Schooleman wrote a post about Fastned BV
June 25 2019 18:13

Category: Other

Hoi Alida, dat staat de koers inmiddels niet meer, maar ik krijg ook geen reactie op meerdere vragen. Ik vraag me af hoe dat kan!