SUP SUP CLUB

Sup Sup Club

Primary issue

SUP SUP CLUB heeft de eerste self service SUP locker van Nederland ontwikkeld. Met SUP 2 GO is suppen altijd, overal en voor iedereen mogelijk, van zonsopgang tot zonsondergang.

Opening date: May 23 2023
Closing date: Dec 31 2023
Target: €300,000

SUP SUP CLUB heeft de eerste self service SUP locker van Nederland ontwikkeld. Met SUP 2 GO is suppen altijd, overal en voor iedereen mogelijk. Van zonsopgang tot zonsondergang.

Company summary

Wij zijn SUP SUP CLUB, de grootste SUP school van Nederland. In 2019 begint oud presentator Sol Wortelboer een klein SUP schooltje in de Betuwe, met als doel meer genieten van de natuur, fit worden op een SUP board en zijn passie delen met anderen. Al snel opent een 2e locatie aan de Amsterdamse Amstel en hierna volgt een 3e club aan de Kromme Rijn in Utrecht. Dit blijkt een groot succes. De behoefte voor waterrecreatie en buitensport is na de pandemie groter dan ooit en in 4 jaar tijd openen er 25 locaties in Nederland, België en Spanje met 20.000 suppers in 2022.

Met de wens om altijd, van zonsopgang tot zonsondergang, het suppen op een veilige en innovatieve manier te kunnen faciliteren, ontwikkelt Sol in 2021 het eerste selfservice SUP locker systeem van Nederland: SUP 2 GO. Met dit concept maken we waterrecreatie op een veilige, innovatieve en duurzame manier voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. We werken met boards en peddels van de beste kwaliteit, die extra lang meegaan. Voor de productie van de lockers maken we gebruik van enkel duurzame materialen, en momenteel ontwikkelen we nieuwe lockers met zonnepanelen waardoor elektriciteit binnenkort overbodig zal zijn.

Met SUP clean-up events maken we de Nederlandse wateren en grachten schoon en pakken we de problematiek van plastic soep bij de bron aan. Zo verbinden we onze community met onze missie en kunnen we nóg effectiever bijdragen aan een fitte samenleving en schone leefomgeving. Mede dankzij ons franchisemodel ligt een mooie groei in het verschiet en suppen we richting 250 locaties in de komende 5 jaar.

Onze formule? Meer SUP 2 GO stations betekent meer blije suppers en meer blije suppers betekent meer omzet. Meer omzet betekent meer stations en meer stations betekent meer blije suppers en daar doen we het voor!

Nederland is de basis maar Europa ligt in het verschiet en daar waar sky the limit is, is water voor SUP SUP CLUB limitless.

Leadership

Testimonials

In de zomer ga ik vaak suppen met de SUP SUP CLUB op de Amstel. Het is heel mindful, je kunt niks en bent alleen bezig met het water.

Yeliz Cicek
Hoofdredacteur VOGUE Nederland

Company structure

Followers

11

Cashflow positive

Yes

General

Company Name

SUP SUP CLUB B.V.

Address

Zandhoek
1013 KT , Amsterdam , NL

Website

supsupclub.com

SUP SUP CLUB B.V. was followed by Selena Schipper
June 11 2023 15:21
SUP SUP CLUB B.V. was followed by Michal Fasanek
June 8 2023 13:10

Press

Partners

Documents

Annual reports