Lighttown Brewers

Public Offering

General description

Wij, de Eindhovense brouwerijen Van Moll Craft Beer, 100 Watt Brewery en de Tilburgse Stadsbrouwerij 013 kwamen bij een samenkomst, onder het genot van onze eigen bieren natuurlijk, tot een conclusie. Namelijk dat een samenwerking in de vorm van een nieuwe brouwerij, waarbij ieder haar eigen identiteit รฉn bier zou blijven behouden, alleen maar voordelen zou opleveren. De nu al sterke รฉn succesvolle merken zouden hierdoor nรณg sneller kunnen groeien, meer controle hebben op het proces รฉn dus ook nรณg betere kwaliteit kunnen leveren!

Waar we nu vanwege onze groei wel eens aanlopen tegen een tekort aan capaciteit en moeten uitwijken naar derden (andere hele goede collega brouwerijen), zijn we met een gezamenlijke productielijn niet meer afhankelijk. En het mooie is, we zijn al verzekerd van een bepaalde afzet die bovendien almaar groeiende is. Individueel zal iedere onderneming dus sterker worden door deze samenwerking en zijn we bovendien helemaal voorbereid op de toekomst! De beste ideeรซn passen op de achterkant van een bierviltje, dit is er รฉรฉn, vinden wij. Hoe eenvoudig het plan ook lijkt, het heeft toch wat meer voeten in de aarde. Alle drie zijn we financieel gezonde bedrijven, maar naast de eigen investeringen hebben we jullie nodig om dit plan te realiseren. Dit gaan we doen door het uitgeven van certificaten. Met deze certificaten koop je een stukje van onze brouwerij en word je onderdeel van โ€˜Lighttown Brewersโ€™. Ah! Dat hadden we nog niet verteld, Lighttown Brewers wordt de naam van onze รฉn jullie brouwerij!

Dussss; fans, trouwe achterban, liefhebbers, familie, investeerders en avonturiers, bouwen en brouwen jullie mee?

Highlights

  • En opeens was daar een plan! Vijf ondernemers, drie ondernemingen, รฉรฉn passie; bier brouwen. Lekker bier, goed bier, bijzonder bier.

Risks and challenges

Het risico bestaat dat verwachte rendementen niet worden gehaald omdat de verkoopcijfers tegenvallen, te weinig marge wordt behaald of de kosten te hoog zijn. Dit betekent dat er eventueel minder of geen dividend kan worden uitgekeerd aan de certificaathouders, de certificaten minder waard kunnen worden of dat beleggers zelfs hun gehele investering kunnen verliezen. Voor meer informatie kunt u terecht bij het informatiedocument. Deze is te vinden bij de public documents. - informatiedocument Lighttown Brewers BV.

Investor fees

Transaction fees primary market 0.00%

Fundraise details

ISIN Code NL00150016Z8
Funding goal โ‚ฌ2,500,000.00
Fixed price โ‚ฌ10.00
Minimum investment โ‚ฌ250.00
Maximum investment โ‚ฌ2,500,000.00
Opening date November 14 2022
Closing date November 9 2023

Files