The Share Council – Ask the community

You need to have an account and be logged in to ask questions.

Category filter

Recent followers

Justus de Winter
January 14 2022 22:56
Bo Van Ommen
December 28 2021 21:16
Lieke Boerema
December 13 2021 20:01

The Share Council Activity feed

The Share Holding B.V. posted an important announcement
September 10 2021 15:12

Aankondiging AvA 29 sep. en publicatie halfjaarrappart

Beste Aandeelhouders,

Of eigenlijk ambassadeurs. Het halfjaarrapport leek ons een goed excuus om jullie weer eens uit te nodigen voor een Algemene Vergadering van Ambassadeurs (Aandeelhouders).

Deze zal online via zoom plaatsvinden op woensdag 29 september van 15:30 tot 17:00.

Onderaan deze e-mail zit een knop om je aan te melden. Na het aanmelden ontvang je een e-mail ter bevestiging. In de e-mail zit een agendaverzoek voor de AVA met een link van zoom die je aan kan klikken om de vergadering online bij te wonen.

LET OP! De link naar de meeting is persoonlijk. Iedereen moet zich individueel aanmelden voor de AVA om een link te ontvangen, te kunnen participeren en mee te kunnen stemmen.

Agenda
Het halfjaarrapport is voor het gemak zichtbaar via de link onder dit bericht, en staat zoals gebruikelijk op het platform zelf. Tijdens de AVA nemen wij het rapport door. Ook hebben wij jullie stem nodig! Een van onze statuten zal gewijzigd moeten worden om de B-corp Certificering te verzilveren. Wij vinden wat moet gebeuren geen ingrijpende wijziging maar wel eentje die ter stemming moet komen. Lees meer over wat B-Corp is en waarom we dit doen https://bcorporation.net/about-b-corps, en bekijk de statuten wijziging in de bijlage.

Nieuwe normaal
De ambitie is groot, het team werkt keihard om die ambitie waar te maken. Zowel Hero (development) als Liv-Eva (marketing) laten graag bij de AvA zien wat er deze maand gaat veranderen om stevig klaar te zijn voor de toekomst. In het halfjaarrapport is één van die veranderingen doorgevoerd, wie hem spot, wordt getrakteerd. Mail je bevinding naar liv-eva@thesharecouncil.com

Bij ons heeft het deze zomer niet stil gestaan, in tegendeel, het is een bewogen en waanzinnige ontwikkelings-zomer geweest. Wij zien er naar uit om dit te delen en alle vragen te beantwoorden. Heb je vragen van tevoren? Stuur ze ons toe!

Tot de 29e,

Het team van Share Council

Meld je aan voor de AvA via deze link:
https://ck3f-04.na1.hubspotlinksstarter.com/Btc/2I+113/ck3f-04/VVn1MF6R08h2VdW0zG6h1BNQW7MhRLh4xhHWPN3pwdF93lScmV1-WJV7CgZ13N3wzmpFhlCKMW4cfxPT3yS2BNW1By8Nb24QFcXW7nQV_J3_xfTYN2-Kj4VfYYKFN2NfqKtDhCGvVnwXY05-hJ9xW15KdX78Fh95tW7_Hr0p7nD7zNW8YMfD13vB_x2W2rpKrc4pn4ksF7rZRL3hrJBTcj913cKlVhVXWQqX5_m8qPVxTG0n2wCkTbW6BZn7x8GFX7VW2ccdQR43VH2gVLxHhR4nBwldW6PG8Wh8fc6z8N7g2w8trbGD6VcCSv_7lqBy7W3LP5Sf2gb89KW4kdvrp2zQttVW1GyKWB8v4pd4W2hr85z2_vmK4W8HfVjW29bQ8f3lr71

Het halfjaarverslag is zichtbaar via deze link:
https://drive.google.com/file/d/1eSi1EJJgAQFq87AI9J8thldqYAIaQqCy/view?usp=sharing


De B-corp statuten zijn via deze link te zien:
https://drive.google.com/file/d/10DwstzC7A2M9e9-pYyNGKXU_1NACyYvT/view?usp=sharing

Wist jij trouwens dat wij nog steeds de enige zijn die genummerde certificaten kunnen registreren?

The Share Holding B.V. posted an important announcement
May 12 2021 07:31

Pers bericht: The Share Council gaat strategische samenwerking aan met gereglementeerde markt Nxchange

Vandaag kondigt The Share Council met trots haar nieuwe strategische partnerschap met Regulated Market Nxchange aan. Hiervoor is het bijgevoegde persbericht eruit gestuurd.

------------------------------------------- Persbericht -------------------------------------------

The Share Council gaat strategische samenwerking aan met gereglementeerde markt Nxchange

Strategische samenwerking die de positie van The Share Council versterkt als dé bestemming voor stakeholder participaties

Amsterdam, 12 mei 2021 - The Share Council kondigt met trots haar nieuwe strategische partnerschap met Regulated Market Nxchange aan. The Share Council biedt een op blockchain technologie gebouwd participatieplatform waarop ondernemers hun bedrijf kunnen digitaliseren en werknemers, klanten, leveranciers en andere stakeholders mede-eigenaar kunnen maken van hun organisatie. Door een partnershap aan te gaan kunnen bedrijven die al zijn gedigitaliseerd op The Share Council nu ook publiekelijk kapitaal ophalen en hun aandelen noteren op Nxchange.

“The Share Council beheert werknemers- en stakeholder participatie regelingen van meer dan 50 bedrijven. Onze klanten de mogelijkheid bieden om publiekelijk kapitaal op te halen en hun aandelen naar de beurs te brengen is een logische stap in de verdere democratisering van stakeholder participatie en opent voor ons de deur naar Europa", aldus Quintus Willemse, oprichter en CEO van The Share Council.

Nxchange, die eerder deze week de overname aankondigde van het op blockchain technologie gebouwd platform Bondex, is de eerste volledig gereglementeerde Europese effectenbeurs voor (tokenized) effecten en gedigitaliseerde activa, waardoor real-time handel, clearing en afwikkeling, 24/7 en peer-2-peer handel mogelijk is. Door gebruik te maken van het Nxchange-platform kunnen bedrijven en financiële dienstverleners rechtstreeks in hun eigen community kapitaal ophalen en hun beleggers de mogelijkheid bieden effecten te verhandelen op de secundaire markt van Nxchange.

"Het aanbieden van een zeer efficiënte markt is slechts één stap. Het vervolgens efficiënt kunnen noteren van veelbelovende bedrijven aan een gereglementeerde markt is een complex proces waarbij het voldoen aan ons bestaand regelgevend kader een must is" - aldus Marleen Evertsz, oprichter en CEO van Nxchange. "Bedrijven die al gestructureerd zijn door The Share Council krijgen makkelijker toegang tot die publieke markt. Daarnaast zijn we enthousiast om nieuwe en innovatieve functies aan te bieden aan de volgende generatie kapitaalmarkten."

The Share Holding B.V. uploaded the annual report for jaarverslag 2020 - the share council - final version
May 7 2021 00:25
The Share Holding B.V. posted an important announcement
May 5 2021 03:34

Woensdag 12 mei 2e AvA The Share Council

Zie bijlage voor AvA communicatie

The Share Holding B.V. uploaded the annual report for jaarverslag 2020 - the share council
May 3 2021 11:21
Quintus Willemse asked a question about The Share Holding B.V.
May 2 2021 19:56

Category: Important Announcements

Dag Wietse,

Dank voor deze tip, we zijn hier toevallig net mee bezig. Hopelijk deze week een "Investor Relations" pagina op onze website opdat men de informatie makkelijk kan vinden.

Verder is het jaarverslag hier op de Nxchange website te vinden. Wanneer je naar ons dashboard gaat kun je rechtsonder klikken op het bericht "Annual Report". Daarin staat de link naar het jaarverslag.

Voor de zekerheid plak ik hem hier ook, helaas werkt dit niet zo makkelijk.
URL: https://drive.google.com/file/d/1VaTRrKzI4jpzkM2v6zSGyQBb6Pd8_Ce-/view?usp=sharing

Met vriendelijke groet,

Quintus

Wietse ter Haar asked a question about The Share Holding B.V.
May 2 2021 13:58

Category: Important Announcements

Waar is het jaarverslag te vinden? Daarnaast mag er wel eens een fatsoenlijke nieuws of investeringspagina komen op jullie website.

The Share Holding B.V. posted an important announcement
May 1 2021 00:24

The Share Council - Annual Report 2020 | Jaarverslag 2020

Nu in ons eerste jaar als beursgenoteerd bedrijf hebben wij hard gewerkt aan het publiceren van de jaarrekening binnen vier maanden. Op de laatste dag van April presenteren wij als jong bedrijf met trots ons jaarverslag 2020 met daarin de jaarrekening van The Share Holding B.V.

In een jaar waar alles onmogelijk lijkt komen de mooiste nieuwe dingen tot leven.

URL: https://drive.google.com/file/d/1VaTRrKzI4jpzkM2v6zSGyQBb6Pd8_Ce-/view?usp=sharing
The Share Holding B.V. posted an important announcement
March 9 2021 01:59

General Shareholder meeting The Share Council

Reminder
De eerste AVA van The Share Council

Goedendag investeerders,

Het is zover, morgen op woensdag 10 maart 2021 van 15:30 tot 17:00 zal de allereerste grote aandeelhoudersvergadering van The Share Council plaatsvinden. Inmiddels hebben meer dan aandeelhouders zich aangemeld!

Belangrijke vraag tot nu toe: Waar mogen we op stemmen?

Antwoord: Op alles, je bent écht mede-aandeelhouder. We hebben expliciete punten opgenomen in de statuten waarvoor het bestuur altijd de aandeelhoudersvergadering en daarmee de certificaathoudersvergadering moet raadplegen. Dit zijn bijvoorbeeld onderwerpen als mogelijke overnames en focus beleid. Morgen stemmen we specifiek op de afsluiting van het jaar 2019.

Allen zij die écht al certificaten bezitten, check dit!
We gaan hier heel serieus mee om. Het is zo serieus dat enkel diegene die daadwerkelijk certificaten bezitten mee mogen doen. Op het platform van The Share Council of bij Nxchange kun je vinden of je daadwerkelijk certificaten bezit. Sommige van jullie moeten nog op de knop "accepteren" klikken. Doe je dit niet, dan krijg je (ook al heb jij je aangemeld) geen uitnodiging voor de AVA. Mocht je hier vragen over hebben email dan quintus@thesharecouncil.com

Grote ZOOM call
De vergadering wordt gehouden via het online video vergadersysteem van ZOOM. Iedere aandeelhouder krijgt hiervoor vandaag (op dinsdag 9 maart) een persoonlijke uitnodiging met een persoonlijke link en inlog wachtwoord. Hiermee verzekeren wij dat enkel daadwerkelijke aandeelhouders meedoen aan de vergadering. Wij gaan meer informatie en uitleg delen over hoe ZOOM te gebruiken voor de aandeelhoudersvergadering, hierbij alvast de link naar een introductie video:https://youtu.be/VnyitUU4DUY

Iedere aandeelhouder kan (wordt verzocht) zich aan- of afmelden om de vergadering bij te wonen via de volgende knop/link. Wij zien jullie dan ook graag digitaal verschijnen. En ja, echt iedere aandeelhouder, of je nu 1 of 1.000.000 aandelen bezit, telt mee!

De agenda structuur:
Opening vergadering
Korte introductie en verwelkoming
Benoeming voorzitter en secretaris van de vergadering
Notulen van de vergadering
Beoordeling of alle besluiten rechtsgeldig kunnen worden genomen
Eventuele ingekomen stukken
Vaststelling agenda

Vaste agendapunten
Ontwikkelingen voorgaande periode
Jaarverslag 2019 (en voorlopig overzicht 2020)
Kernprestaties en prognoses
Vaststelling van de resultaatverdeling: verrekening met de algemene reserve
Décharge van de directie voor voorgaande boekjaren
Update zojuist gesloten publieke emissie (investerings ronde)
Plannen voor lopende boekjaar
Resultaten community opbouw en hoe jij als mede-eigenaar kunt bijdragen
Wat er nodig is voor de volgende vergadering

WVTK (Wat Verder Ter Tafel Komt)

Slotwoord

Sluiting vergadering

Alle vooraf in te lezen stukken zijn beschikbaar gesteld via ons platform. Zie het dashboard van The Share Holding B.V., klik hier.

The Share Council groeit hard zowel op aandeelhoudersniveau als op professionaliserings niveau. Wij kijken ernaar uit jullie te informeren over al deze ontwikkelingen.

Namens het gehele team van The Share Council, tot op de vergadering!

Quintus & Marcel