NPRM Groep – Ask the community

You need to have an account and be logged in to ask questions.

Category filter

Recent followers

Victor Goossens
December 30 2021 08:57
Victor Goossens
December 30 2021 08:57
zel zate
December 23 2021 08:39

NPRM Groep Activity feed

NPRM posted an important announcement
January 6 2022 17:42

Gezamenlijk persbericht van GEOJUNXION N.V. en NPRM N.V.

Persbericht 6 januari 2022

Dit is een gezamenlijk persbericht van

GEOJUNXION N.V.
en
Nederlandse Paarden Registratie Maatschappij N.V.

6 januari 2022 – De besturen van GEOJUNXION N.V., gevestigd te Capelle aan den IJssel en genoteerd aan Euronext Amsterdam (GOJXN.AS), en Nederlandse Paarden Registratie Maatschappij N.V. (NPRM), gevestigd te Zaanstad en genoteerd aan NXchange te Amsterdam maken in aansluiting op eerdere berichtgeving het volgende bekend:

Bestuurders en commissarissen van GEOJUNXION en NPRM hebben constructief overleg gevoerd naar aanleiding van het recent door NPRM geuite voornemen om een bod uit te brengen op alle uitstaande aandelen GEOJUNXION. De belangrijkste conclusie was dat er geen overeenstemming kan worden bereikt over de voorwaarden, waardoor NPRM geen vervolg zal geven aan de bieding en deze terugtrekt.
Tijdens het overleg zijn mogelijkheden tot operationele samenwerking tussen (werkmaatschappijen van) GEOJUNXION en NPRM aan de orde geweest. Deze mogelijkheden zullen de komende tijd worden geïnventariseerd en waar mogelijk verder worden uitgewerkt. Partijen hopen op een vruchtbare samenwerking op diverse terreinen zoals de Huisdierenapp en de huisdierentracker, waarin kaarten, geofencing toepassing, andere producten en know-how van GEOJUNXION naadloos geïntegreerd kunnen worden.
Op termijn sluiten beide partijen verdere mogelijkheden tot samenwerking niet uit.
Dit is een openbare aankondiging van GEOJUNXION ingevolge artikel 17, paragraaf 1 van de Europese Marktmisbruik Verordening (596/2014) en van NPRM ingevolge artikel 4 lid 3 van het Besluit openbare biedingen Wft.

Zodra daar aanleiding voor is, zal de markt worden geïnformeerd over relevante ontwikkelingen op bovenstaande gebieden.

URL: https://nprmgroep.nl/
NPRM posted an important announcement
December 28 2021 18:49

Persbericht

Zaanstad, 28 december 2021


De raad van bestuur van de Nederlandse Paarden Registratie Maatschappij NV (hierna: “NPRM”) maakt, onder verwijzing naar artikel 5 lid 2 van het Besluit openbare biedingen Wft, bekend in gesprek te zijn met de ondernemingsleiding van GEOJUNXION N.V. (hierna: “GEOJUNXION”), gevestigd te Capelle aan den IJssel, met als uiteindelijk doel het uitbrengen van een openbaar bod op alle uitstaande aandelen van deze onderneming. Op basis van de thans bekende informatie denkt NPRM aan een aandelenruil, waarbij vier aandelen GEOJUNXION (huidige koers: € 1,17) kunnen worden ingewisseld voor één aandeel NPRM (huidige koers: € 4,80).

Zodra nadere informatie beschikbaar is, zal hierover met de markt worden gecommuniceerd.

Ron van Veldhoven
CEO NPRM NV

URL: https://nprmgroep.nl/
NPRM posted an important announcement
December 23 2021 12:08

NPRM doet bod op GeoJunxion genoteerd op Euronext Amsterdam

Hieronder het persbericht verzonden door het bestuur van GEOJUNXION

GeoJunxion announces it has received a non-solicited bid on its’ shares
Capelle aan den IJssel, the Netherlands, 22 December 2021 – GeoJunxion (GOJXN.AS) announces that it has received a non-solicited bid on its’ shares from Nederlandse Paarden Registratie Maatschappij N.V. (NPRM N.V.). It relates to an indicative, non-binding bid on all of the issued shares of GeoJunxion N.V., with the aim to acquire a minimum of 55% of the outstanding shares. The detail received specifies that the payment will be made in shares of NPRM N.V. at an exchange rate of 4 GeoJuxnion shares per 1 NPRM share. NPRM is quoted at nxchange (www.nxchange.com). At the time of writing the share price of NPRM Group was €5,00. This equates to a value of €1,25 per GeoJunxion share.

URL: https://www.geojunxion.com/all-news/geojunxion-announces-it-has-received-a-non-solicited-bid-on-its-shares/
NPRM posted an important announcement
December 10 2021 08:42

NPRM NV onderzoekt de mogelijkheden voor een beursgang van Nxchange naar Euronext

NPRM NV onderzoekt de mogelijkheden voor een beursgang van Nxchange naar Euronext

Zaanstad, 10 december 2021

Het bestuur van NPRM NV heeft op dit moment een notering aan de Nxchange maar wil verder groeien met een notering op Euronext en onderzoekt op dit moment actief de mogelijkheden. De wens is dat beleggers die hun stukken nu via Nxchange verhandelen dit straks ook via hun eigen vermogensbeheerder op Euronext kunnen doen.

NPRM zit in de lift en heeft het afgelopen jaar meerdere overnames gedaan om waarde voor aandeelhouders te creëren na een succesvolle IPO op Nxchange. Om goed in te spelen op de snelgroeiende veterinaire markten wil NPRM de stap maken naar Euronext.
NPRM onderzoekt daarom de mogelijkheid voor een ‘reverse take over’ (RTO) of een nieuwe notering op Beursplein 5.

Dierenapotheek.nl
Per 1 oktober j.l heeft NPRM de overname van de Dierenapotheek.nl afgerond en is inmiddels volledig operationeel in het nieuwe distributiecentrum in de Zaanstreek.
“Het beste voor je dier begint hier!” Met die belofte begon Dierenapotheek.nl enige jaren geleden een online winkel. Een winkel met een groot assortiment diergeneesmiddelen, dierverzorgingsproducten, voedingssupplementen en dieetvoer voor je hond, kat, knaagdier en vogel. Inmiddels is Dierenapotheek.nl uitgegroeid tot een serieuze speler in de veterinaire markt en is de omzet de afgelopen jaren gestaagd naar ruim €1.2 miljoen voor het boekjaar 2021.

NPRM NV
In Nederland zijn er ruim 2,9 miljoen katten, 1,5 miljoen honden en ruim twee miljoen konijnen, knaagdieren en reptielen. Daarnaast gaat de sector uit van 450.000 geregistreerde paarden, maar met de ongeregistreerde erbij zijn dit er waarschijnlijk 800.000. Verder zijn er enkele tienduizenden ezels en andere hoefdieren. Het komt erop neer dat meer dan vier miljoen huishoudens één of meer dieren heeft, die een naam hebben en waar met aandachtig voor gezorgd wordt.
In de markt van dierverzorging in Nederland gaat circa 2 miljard euro om. Daarvan circa 1 miljard in dierbenodigdheden en voeding en ongeveer 0,5 miljard via de ruim 1200 dierenartspraktijken die Nederland rijk is. De jaarlijkse onderhoudskosten van een hond of kat liggen boven de 500 euro. Voor een knaagdier of vogel kunnen deze kosten ook nog honderden euro’s per jaar bedragen.

In deze markt wil NPRM een onderscheidende rol spelen en een veelheid van diensten bij elkaar brengen.

Aandelen NPRM NV verhandelbaar via NXCHANGE
Het aandeel is te koop (en te verhandelen) op de beurs van Nxchange, waar de koers bepaald wordt door vraag en aanbod. De aandelen zijn recent geplaatst tegen een prijs van €9,40.
Huidige koers: €5,20 https://www.nxchange.com/nl/nprm

URL: https://nprmgroep.nl/
Henk van Kessel wrote a post about NPRM
November 15 2021 11:50

Wil vandaag, maandag 15 november, kijken wat de koers is van het aandeel NPRM. Kan echter geen toegang krijgen tot mijn account. Inloggen met account plus wachtwoord plus GSM verificatie is verandert in een niet te doorgronden systeem. Wat is er aan de hand?
M. vr. gr. HMM van Kessel

Ron van Veldhoven asked a question about NPRM
November 2 2021 19:56

Category: Shareholders

Geachte heer van Kessel,

Dank voor uw mail en uw interesse in NPRM NV.
Wij zullen ons in het eerste jaar beperken tot het publiceren van jaarcijfers 2021, ik verwacht deze Q1 2022 te kunnen publiceren.
Wel kan ik u melden dat de structurele continuïteit van de vennootschap is gewaarborgd en dat na de laatste overname van Dierenapotheek.nl en Drpetcare.de de omzet is toegenomen en daarom aangepast in het publieke profiel van de vennootschap.

Vandaag is het team van NPRM hard aan het werk omdat per 1 november (morgen) het nieuwe distributiecentrum wordt geopend waar alle onze fysieke producten voor de sales zijn ondergebracht. (Zie persbericht van 30 juni j.l.)

Alle shareholders en stakeholders zijn van harte welkom om eens langs te komen en feeling te krijgen met het bedrijf en de medewerkers, uiteraard alleen op afspraak zodat wij ook de tijd voor u kunnen vrijmaken.

Voor verdere vragen of suggesties kunt u mij bereiken via onderstaand emailadres:
info@nprmgroep.nl

Dank en groet,

Ron van Veldhoven

Henk van Kessel wrote a post about NPRM
October 31 2021 12:25

Category: Shareholders

Graag uw reactie retour per mail

Henk van Kessel asked a question about NPRM
October 31 2021 12:24

Category: Shareholders

Komt er een resultaat over het derde kwartaal van NRPM?

NPRM posted an important announcement
October 1 2021 07:10

NPRM NV koopt de ‘Dierenapotheek.nl’ en het Duitse ‘Drpetcare.de’

NPRM NV koopt de ‘Dierenapotheek.nl’ en het Duitse ‘Drpetcare.de’ en voegt daarmee een financieel positief resultaat toe aan de vennootschap.

Het bestuur van NPRM NV maakt bekend tot overeenstemming te zijn gekomen met Online Vet Pharmacies B.V. over de overname van de webshop Dierenapotheek.nl en het Duitse drpetcare.nl.
Deze overname geeft verdere invulling aan de sterke buy & build strategie van NPRM NV.
Met deze overname krijgt de synergie van de verschillende onderdelen binnen NPRM NV een verdere boost, onder andere door de koppeling met de HuisdierenApp.

Het beste voor je dier begint hier! Met die belofte begon Dierenapotheek.nl enige jaren geleden een online winkel. Een webwinkel met een groot assortiment diergeneesmiddelen, dierverzorgingsproducten, voedingssupplementen en dieetvoer voor je hond, kat, knaagdier en vogel. Inmiddels is Dierenapotheek.nl uitgegroeid tot een serieuze speler in de (veterinaire) huisdieren markt en groeit de omzet afgelopen jaren goed door. De oprichter van Dierenapotheek.nl, de heer Martin Hovius, blijft ook na de overname als dierenarts betrokken. Naast de overname van Dierenapotheek.nl neemt NPRM NV ook de Duitse activiteiten van een webshop over opererend onder de naam www.drpetcare.de.

De koopsom voor deze overname zal worden voldaan in contanten.
Het bestuur van NPRM NV voert gesprekken met overnamekandidaten om het platform binnen de dierensector verder uit te bouwen volgens de strategie van de vennootschap.

NPRM posted an important announcement
August 11 2021 09:25

De behoefte van de overheid om fraude en witwaspraktijken te bestrijden kan NPRM de wind in de zeilen geven.


Eemnes, 11 augustus 2021


Er wordt in Nederland flink gefraudeerd bij de handel in spring- en dressuurpaarden. De Belastingdienst is daardoor tientallen miljoenen aan belasting misgelopen, meldt het AD op zaterdag 7 augustus j.l.

Nederlanders domineren de internationale handel in succesvolle paarden en verdienen miljoenen aan Amerikaanse miljardairs en Arabische koningshuizen. Maar de branche, die zijn eigen wetten en regels kent, blijkt gevoelig voor criminaliteit, schrijft het AD. Miljoenendeals worden gesloten op basis van handjeklap, er wordt nauwelijks met contracten gewerkt en wie de eigenaar van een paard is, wordt nergens geregistreerd. Dat maakt de paardenhandel aantrekkelijk voor criminelen die geld willen witwassen.

NPRM heeft geïnvesteerd in het bouwen van een platform wat is ontwikkeld om alle informatie van individuele paarden te registreren en inzichtelijk te maken voor paardeneigenaren, paarden- houders, dierenartsen, slachthuizen en (semi)overheidsinstanties die toezien op de toekomstige naleving van de verplichte registratie van paarden. Daarnaast eist de overheid dat paarden die langer dan 30 dagen op een andere locatie verblijven dan de registratie aangeeft, dit wordt gemeld. Hier heeft NPRM NV een unieke tool voor ontwikkeld die zeer eenvoudig invulling geeft aan de eisen van de overheid.

Ook heeft de inspanning van afgelopen maanden geleid tot een principe akkoord met een strategische partner die al duizenden paarden heeft geregistreerd waardoor NPRM NV als PPI (paspoort uitgevende instelling) kan worden geclassificeerd. De huidige ppi’s zijn vrijwel allemaal gekoppeld aan een bestaand stamboek voor een specifiek paardenras. Hiermee is er voor 60% van de markt, circa 300.000 paarden NPRM een logische instantie om het paardenpaspoort vanaf te nemen. Voor de overige 200.000 paarden, die veelal kleinschalig en meer als hobbydier worden gehouden, is er geen logische keuze voor een ppi. NPRM gaat zich op deze doelgroep richten.

NPRM ontwikkelt de mogelijkheid om het paard en de verblijfplaats op een eenvoudige manier online te registreren via haar website of app. Alle gegevens over een paard staan overzichtelijk bij elkaar en voldoen zo aan de vereiste wet- en regelgeving. Bijgehouden kan onder andere worden: medicijngebruik, inentingen, gezondheid en uiteraard gegevens over de identificatie en de eigenaar. Deze gegevens kunnen te allen tijde online geraadpleegd worden en hierdoor weet een (toekomstige) eigenaar of handelaar dat alles op de juiste manier geregistreerd staat.
NPRM streeft ernaar om binnen haar doelgroep van niet-stamboek paarden binnen enkele jaren een marktaandeel van 60% te hebben. Opbrengsten worden gegenereerd met mutaties in het register. Dat zijn dus eerste registraties, geboortes van veulens (voorzichtig ingeschat op 5% van het aantal geregistreerde paarden) en handelstransacties (gemiddeld 1 keer per vijf jaar).


Aandelen NPRM NV verhandelbaar via NXCHANGE
Het aandeel is te koop (en te verhandelen) op de beurs van Nxchange, waar de koers bepaald wordt door vraag en aanbod. De aandelen zijn recent geplaatst tegen een prijs van €9,40.
Huidige koers €4,20 https://www.nxchange.com/nl/nprm