fixers

Fixers ambitie: Nummer 1 landelijke dekkend reparatienetwerk voor smartphones & devices. Apple Service certified 

Followers
4
Employees
30
Annual Sales
€ 1,468,823
Cashflow positive
Yes

Primary issue

Investeer mee in het netwerk voor Smartphone Repairshops van Fixers. De markt heeft behoefte aan herkenbare en betrouwbare dienstverlening.

Opening date: Mar 6 2020 Closing date: Sep 1 2020

Subscribed
Target

Company summary

Fixers repareert telefoons en tablets die anders worden afgedankt. Om klanten in heel Nederland zo goed mogelijk te kunnen helpen gaat de organisatie nog sneller uitbreiden. Zo ontstaat er een landelijk dekkend netwerk van repair shops via franchise- en eigen winkels met Apple als partner.

"Afgelopen periode hebben we ons businessmodel gevalideerd en onze organisatie schaalbaar gemaakt. Stap voor stap hebben we gebouwd aan ons netwerk om particuliere en zakelijke klanten te bedienen als dé vooraanstaande reparatiepartner." Pieter Leeuw, CEO van Fixers.

Waarom Fixers?
* Ruim 2 miljoen devices gaan jaarlijks kapot en deze markt groeit jaarlijks 3 to 5%;
* Geen professionele landelijke speler actief met flexibiliteit van 'éénpitter';
* De grootste Apple Authorized Service Provider reparatie keten in Nederland;
* Duurzaamheid: E-waste de snelst groeiende afvalstroom ter wereld. Repareer ipv vervangen!

Fixers gaat voor maximale ontzorging. Je telefoon laten maken mag geen moeite kosten en de reparatie moet van de hoogste kwaliteit zijn. Als je de telefoon 1 of 2 dagen kwijt bent, ben je sociaal en zakelijk verlamd. Je devices zijn namelijk helemaal verbonden met je werk, huis of o.a. betaalapp.

De repair-markt in Nederland is niet transparant, inconsistent in prijzen en kwaliteit (zowel qua onderdelen als qua reparateurs). Vervanging is steeds minder aan de orde. Daar komt bij dat je een BKR-notering krijgt als je een toestel koopt i.c.m. een abonnement voor meer dan € 250.

Consumenten doen daarom steeds langer met hun oude toestel o.a. door het laten repareren / opknappen hiervan. Bedrijven en consumenten vinden het onderwerp duurzaamheid steeds belangrijker. Reparatie is daarom voor de particuliere en de zakelijke doelgroep steeds vaker een optie of zelfs verplicht.

Daarom geven wij een verhandelbare obligatie uit *ad* € 750.000 om te kunnen groeien met Fixers. Investeer nu en word onderdeel vanaf € 500, tegen 6,8% rente en maandelijkse aflossing.

Leadership

Testimonials

Macbook Air met waterschade naar Fixers Amstelveen gebracht. Hield mn hart vast, want het leek einde oefening voor de laptop. Een dag kon ik hem ophalen, gefixed en wel! Super duidelijke communicatie, aardige jongens en goede service.

Jasmijn Vervloed
Consument

Erg tevreden, direct geholpen en erg klantvriendelijk. Ondanks dat de problemen aan mijn MacBook enigszins vaag te verklaren zijn, ben ik eerlijk en vakkundig geholpen en er is dus goed meegedacht met mijn situatie. Ik zou Fixers iedereen aanraden die snel maar wel goed geholpen wil worden!

Stef
Consument

Flinke kop koffie op toetsenbord. Direct weggebracht, binnen 48 uur voor zeer redelijke prijs gerepareerd. Helemaal goed! Vriendelijke, efficiënte service. Zaak in Utrecht goed bereikbaar.

Klant
Consument

Company structure

General

Company Fixers Group BV
Address Torenlaan
1261 GA , Blaricum, NL
Website fixers.nl
Press Release
May 22 2020
Update Fixers 22 mei 2020
Corporate action
Apr 22 2020
Update Fixers 22 april 2020
Fixers Group BV posted an important announcement
May 22 2020 15:09

Update Fixers 22 mei 2020

Update Fixers

In onze laatste update van 22 april jongstleden hebben wij aangegeven dat we in gesprek zijn met Rabobank over alternatieve wijze van funding.
Naast deze obligatielening van Fixers met Rabo&Crowd en NXchange, hebben we de mogelijkheden verkend van een bancaire lening.
Di

Fixers Group BV posted an important announcement
April 22 2020 09:07

Update Fixers 22 april 2020

Beste Investeerder,

Zoals bekend is de obligatielening nog niet goed op gang gekomen in het huidige beleggingsklimaat. Met Rabo&Crowd en NXchange hebben we gezamenlijk vastgesteld dat er een blijvend vertrouwen is in de onderliggende business case. Daarom wordt de inschrijfperiode verle

Press

Previous funding

€650,000.00 bank
Raise source: debt, May 2020
€250,000.00 bank
Raise source: debt, March 2020

Partners

Documents

Annual reports